بایگانی آبان ۱۳۹۸ :: کاکونت

کاکونت

کافی نت و خدمات رایانه در شیراز

کاکونت

کافی نت و خدمات رایانه در شیراز

کاکونت

آدرس: شیراز بلوار شهبد وفایی انتهای کوچه 14 کاکونت



>>>> *اگه نرم افزاری خواستین یا سوالی داشتین همین جا جواب میدم...*

طبقه بندی موضوعی
پیوندها

۲ مطلب در آبان ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

 

 

استفاده از فیلترشکن و VPN مدت‌هاست که در ایران کاربرد دارد اما به دنبال فیلترینگ تلگرام، استفاده از VPN به شدت بالا رفت و بازار خرید و فروش فیلترشکن در کشور داغ شده و عده زیادی پول‌های زیادی از این راه بدست آوردند.

شاید اولین راه حلی که برای رفع این موضوع به ذهن می‌رسد، حذف کردن فیلترشکن‌ها و پاک کردن صورت مسئله باشد. اما ماجرا از این قرار است که بسیاری از سرویس‌ها و خدمات کاربردی (مانند DataStudio، گوگل آنالیتیکس و...)، نمونه داخلی ندارند. از این رو کسب و کارها مجبورند برای اتصال به آن‌ها از فیلترشکن استفاده کنند.

حالا امروز ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی در جمعی از خبرنگاران از ارائه اپراتورهای VPN رسمی، به زودی در کشور و تهیه دستورالعملی برای تعیین سطح دسترسی متفاوت افراد به اینترنت در کارگروه فیلترینگ خبر داده است.فیروز آبادی درباره این ماجرا چنین توضیح داده است:

ما موافق تعریف سطوح مختلف دسترسی به اینترنت برای کاربران هستیم و در این رابطه پیشنهادی به کارگروه تعیین مصادیق فیلترینگ داده‌ایم.

فیروز آبادی در ادامه توضیح داده است که گارگروه فیلترینگ در حال تهیه آیین نامه و دستور العملی برای تعیین سطح دسترسی به اینترنت و فیلترینگ است و وی امیدوار است در اسرع وقت این طرح به سرانجام برسد. البته به گفته فیروز آبادی این کارگروه در تلاش بوده است تا این آیین نامه را حدود 3 ماه پیش آماده و ارائه کند. وی درباره این تاخیر چنین توضیح داده است:

متأسفانه جلسات این کارگروه دیر به دیر تشکیل می‌شود و شاهد مقداری کندی در تصمیم گیری‌ها هستیم.

 

 

nonoindecision پانوشت :

یادداشت وارده از حسین دهباشی : شما هر جای دنیا بگویی اینجا برای همان سایت هایی که فیلتر کرده اند ، فیلترشکن می فروشند و در شورای عالی فضای مجازی ( که خودش باعث این بگیر و ببند ها است)، ستاد اپراتورهای vpn ایجاد شده فقط نگاه ات میکنند ، نگاه ات میکنند ، نگاه ات میکنند ، ای خدا ... نگاه ات میکند!

 

 

ادامه مطلب را مطالعه بفرمایید

 

 

  • سید محسن جوانمردی
  • ۰
  • ۰

دیپ فیک | deep fake

 

دیپ فیک، نام تکنیک جدیدی برمبنای هوش‌‌ مصنوعی است که به‌واسطه‌ی آن تصاویر و ویدئو‌های دروغینِ واقع‌گرایانه درست می‌شود؛ موضوعی که اخیرا بسیاری را وحشت‌زده کرده است.

 
 

ماه نوامبرِ سال ۲۰۲۰ میلادی است و درست چند روز تا آغاز رأی‌گیری انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده آمریکا فاصله داریم. مردم، خود را برای شرکت در انتخابات آماده می‌کنند که به‌ناگهان ویدئو‌یی عجیب و بهت‌آور در سراسر اینترنت منتشر می‌شود. همه درنهایت بهت و حیرت، نامزد پرسرو‌صدا و احتمالاً محبوبشان را مشاهده می‌کنند که از تشخیص سرطان بدخیم توسط پزشکانش خبر می‌دهد؛ «من برای رهبری بیش‌از‌اندازه ناتوان و بیمار هستم؛ لطفاً به‌ من رأی ندهید.»

هیچ‌کس نمی‌داند که چه‌ بلایی بر سرِ آینده کشور خواهد آمد. در‌حالی‌که گمانه‌زنی‌ها درباره بیماری آقای رئیس‌جمهورِ احتمالی شروع شده، خبری دیگر در رسانه‌های اجتماعی مثل بمب صدا می‌کند که به‌مراتب از خبر پیشین شوکه‌کننده‌تر است.

اینطور که به‌نظر‌ می‌رسد، یک ملت بازیچه‌ی دستِ یک‌سری افرادِ ناشناس شده‌اند؛ بله درست حدس زده‌اید، هیچ سرطانی در کار نبوده و تمامِ اتفاقاتِ ویدئو موردبحث، به‌صورت مصنوعی و توسط هوش‌ مصنوعی درست شده است. عده‌ای همچنان در شوک قرار دارند و نمی‌توانند اتفاقاتِ روزهای گذشته را هضم کنند؛ در‌حالی‌که گروهی دیگر از مردم، چنین خبری را تغییر نظر سریع آقا یا خانم نامزد به‌حساب می‌آورند.

برداشت‌ها هرچه‌ که باشد، دیگر کار از کار گذشته و سرنوشت یک کشور، یا بهتر است بگوییم سرنوشت یک جهان در مسیرِ دیگری قرار گرفته است.

 

ادامه مطلب را مطالعه کنید ...

 

 

  • سید محسن جوانمردی